Om Oss


Er Juridik startade 2014 med en tydlig ide - Du som kund ska vara i fokus genom hela livet. Er Juridik tillhandahåller flexibla lösningar för att kunna hjälpa hela vägen genom hela livet på dina villkor. 

 

Vi driver bolaget på ett modernt och så klimatsmart sätt som möjligt. Tack vara all nya sätt att mötas erbjuder vi rådgivning över telefon och genom olika digitala plattformar så som videosamtal kan vi mötas och diskutera allt som behövs för att finna en lösning. Vi har även möjlighet att träffas i våra lokaler på Frejgatan 10 i Stockholm som ligger ett stenkast från Roslagstull. Er juridik får uppdrag såväl genom våra fina samarbetspartner som från tingsrätter där vi förordnas som boutredningsman och skiftesman samt från Kammarkollegiet - allmänna arvsfonden och genom gode män som ser Er juridik som en bra partner att lämna uppdrag till.

Vi som arbetar här är Joachim och Gustav och vi har en gedigen erfarenhet inom både juridik, kommunikation och att finna lösningar på problem. Kontakta oss så hjälper vi er.

Kontaktuppgifter

kontakta oss så återkommer vi så snart som möjligt för att hjälpa dig på dina villkor.

Medarbetare

Kontaktuppgifter

kontakta oss så återkommer vi så snart som möjligt för att hjälpa dig på dina villkor.

Publiseringar

Utbildningar- publiserade

God mansförening - läs mer

Kommenterat i dagspress

Stig Larsson - läs mer

Juristhjälp i tidigare yrke - läs mer

Nytt tankesätt - läs mer