Om Oss


Modernt, Nytt och Innovativt.

Vi är kreativa för att hjälpa dig

Vi startade ER JURIDIK för att det finns nya sätt och nya möjligheter för juridiken att utvecklas. Genom historien har du som klient varit tvungen att ta ledigt från jobb, semester eller välja bort andra saker för att kunna träffa en jurist eller advokat. Vi anser att den tiden är förbi, du ska kunna ordna din tillvaro och din situation genom telefon och mail.

Genom att vi tillhandahåller juridik på ett flexibelt och modernt sätt behöver det inte kosta en förmögenhet att reglera ditt liv, helt enkelt få en besiktning av dig utan att åka till besiktningen och köa.
Ibland vill och bör du dock träffa en jurist personligen, det gör du genom att vi tillsammans bokar en tid som passar dig.

Er juridik har gedigen erfarenhet av humanjuridikens olika delar så som att upprätta ett avtal för framtiden, nutiden eller få hjälp då någon nära och kär har försvunnit, det ska vara enkelt, lugnt och inte något betungande.

Hamnar ni i en jobbig tvist har Er juridik stor erfarenhet av att företräda klienter såväl i förberedande förhandlingar, förlikningar och i domstol.
Vårt mål är att ta er genom livets alla stadier och se till att ni kan sova tryggt på natten. Vi ger er en personlig service.

Tack för du tog dig tid att läsa om vår ide.
Er juridik

Vad gör vi

Tänk enkelt och tryggt

Er juridik hjälper er antingen vid ett första samtal eller via mail att få reda på vad ni behöver och vad ni ska göra. Det blir som en besiktning av livet eller svar på olika frågor ni vill ha svar på.

Eftersom vi sysslar med humanjuridik och allt det som hör till familjen går det bra att ställa frågor om tex arv, gåva testamente, hur en bouppteckning går till och vad olika beslut får för betydelse. Behöver ni ett äktenskapsförord eller samboavtal för att skydda era tillgångar eller vill ni bara veta vad som händer när ni gifter er eller flyttar samman, kontakta oss då. Vill ni efter detta samtal eller mail ha hjälp med något så ordnar vi antingen ett fast pris eller så följer vi rättshjälpstaxan, för att alla parter ska veta vad som gäller och ni ska kunna känna er trygga.

Vill ni läsa mer ingående om vad som gäller är det bara att söka runt på hemsidan så får ni många svar på vad ni kan behöva.

Vi har ett stort kontaktnät som gör att vi kan hjälpa er med kontakt inom olika områden utanför juridiken.
Ring oss på 08-722 01 11 eller maila oss på info@erjuridik.se

 

Kontaktuppgifter

Skicka ett mail till oss så återkommer vi så snart som möjligt för att hjälpa dig.